Riitta

Riitta Åsenbrygg

Suoritin terveydenhuoltoalan tutkinnon 1981 (Valviran ammattihenkilö rekisterissä) ja työskentelin alalla kahdeksan vuotta. Olin kiinnostunut hyvin monenlaisista asioista ja ilmiöistä, joten opiskelin työn ohessa aina jotain uutta.

Vuonna 1986-87 kävin Snellman-korkeakoulun yleisopintovuoden tavoitteenani jatkaa opintoja Steinerkoulun opettajaksi. Vuoden pesti peruskoulun opettajana venyi neljäksi vuodeksi, kunnes perhe-elämä vei aikani. Vuosina 1994-2008 työskentelin tutkimuslaitosten kirjastoissa.

Sain kosketuksen täydentäviin hoitoihin aluksi Shindon kautta. Ryhdyin harrastamaan shindovenyttelyä ja huomasin sen auttavan hyvin laaja-alaisesti. Kiinnostuin Shindosta ja innostuin opiskelemaan kehotyöskentelyä kurssi toisensa jälkeen. Valmistuin vuonna 2004 Shindo-ohjaajaksi, 2006 Shindo-kouluttajaksi/hoitajaksi ja 2011-2012 Jomon-Shindo-ohjaajaksi ja vastaavaksi kouluttajaksi.

Jatkoin opiskeluani syvärentouttavan äänimaljahieronnan parissa, joka perustuu Peter Hess -metodiin. Olin ollut jo kauan kiinnostunut äänen vaikutuksesta ihmisen kehoon.  Metodin valintaan vaikutti myös saksalaisten tutkimukset äänimaljojen parissa.  Vuonna 2014 valmistuin Peter Hess -äänimaljahieronnan harjoittajaksi ja sointukylpyohjaajaksi.

Olen huomannut, että vanha viisaus, ”Ken etsii, hän löytää”, pitää paikkansa.

 

 

Suositukset

Shindo- ja äänimaljahoito ovat erinomainen tapa hoitaa omaa hyvinvointia.  Riitta hallitsee molemmat hoitomuodot ja on hoitajana lempeä ja helposti lähestyttävä. Hän osaa asiantuntevasti tehdä hoidot asiakkaan senhetkisen tilanteen mukaan. Riitan hoitoja voin suositella lämpimästi.

Soili 60v.

Riitan hoidossa käynti on kehoa ja mieltä rentouttava ja helpottava kokemus. Ystävällisessä, luottamukseen perustuvassa hoitotilanteessa on helppoa antaa taitavan ja ammatillisen Riitan käsitellä kehon eri osia vaihtuvin menetelmin. Millä alueella milloinkin on vaivaa ilmennyt, on siihen hoidon avulla saanut apua. Erilaiset kehon tilat on joka hoitokerralla huomioitu. Pitkään säännöllisesti hoidoissa käyneenä voin lämpimästi suositella.

Kirsi 54v

Olen ollut vuosia Riitan shindo-ryhmässä. Hän on ammattitaitoinen ohjaaja, joka osaa huomioida ryhmäläisten tarpeet. Tunnilla pääsee rauhoittumaan ja rentoutumaan niin keho kuin mielikin.

Maija 52v.

Koen shindon elvyttäneen voimavarani. Shindosta saa ikään kuin sisäistä virtaa. Siihen liittyy vahva hyvänolontunne. Askel on jotenkin kevyempi. Vaikka lähtisi tosi väsyneenä shindohoitoon, sieltä palaa aina energisenä ja hyvällä mielellä. Kroppa ihan kaipaa säännöllistä käsittelyä, siitä jää positiivisesti riippuvaiseksi. Shindohoidon jälkeistä olotilaa ja vaikutusta on oikeastaan vaikea selittää, se on itse koettava!

Hannele 50v.

Shindo on sen verran hellävaraista hoitoa, että se sopi ainakin minulle jopa toipilasaikana. Shindovenytykset ja hoitajan tekemät painelut tuntuivat hyviltä jännittyneissä lihaksissa. Shindo avaa ihanasti kiristäviä lihaksia ”päästä kantapäähän”.

Janina 35v .

Ajanvaraus